Alflen: "FC Utrecht heeft het heel behoorlijk gedaan"

Ger
17 mei 2015, 19:57

Robby Alflen is tevreden over het laatste competitieduel van het seizoen van FC Utrecht. De vertrekkende trainer zag zijn ploeg een punt overhouden aan het bezoek aan Vitesse (3-3). Alflen liet in Arnhem drie spelers debuteren.

"Vitesse streed nog volop voor Europees voetbal, voor ons viel er wat dat betreft niet meer zo veel te winnen. Terugblikkend op de wedstrijd vind ik dat we het heel behoorlijk hebben gedaan", aldus Alflen op de clubwebsite. "Tijdens de eerste helft konden we goed meevoetballen. We incasseerden een vrij ongelukkige 1-0, snel ook de 2-0 maar pakten het daarna goed op en speelden goed veldspel. Wat dat betreft waren de twee late goals voor de rust, die voor een 2-2 ruststand zorgden, ook niet eens zo heel onverdiend."

Na de pauze, met debutanten Jelle de Lange, Giovanni Troupée en Darren Rosheuvel had FC Utrecht het zwaar. "We wilden wel naar voren, maar konden gewoon niet meer. We hebben veertig minuten lang op onze eigen zestienmeterlijn gestaan. Maar uit een counter kwamen we met 2-3 voor. Jammer dat het snel daarna 3-3 werd, maar dat was volkomen verdiend", zegt Alflen. "Ik ben trots op wat de jongens hebben laten zien vanmiddag."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen