Aston Villa bindt gehuurde Sinclair tot 2019

19 mei 2015, 22:12

Nu lijfsbehoud in de Premier League een feit is, heeft Scott Sinclair zijn toekomst verbonden aan Aston Villa. De 26-jarige vleugelspeler wordt definitief overgenomen van Manchester City en zet in Birmingham zijn handtekening onder een contract voor de komende vier seizoenen, tot de zomer van 2019.

Sinclair kwam eind januari op huurbasis naar Aston Villa en groeide vrijwel meteen uit tot een vaste waarde op Villa Park. Hij scoorde drie keer, onder meer in de kwartfinale van de FA Cup tegen Leicester City.

"Ik ben heel blij", zegt de oud-speler van onder meer Chelsea en Swansea City over zijn overeenkomst met Aston Villa. "Dit seizoen is geweldig geëindigd en ik kijk nu al uit naar de start van het nieuwe seizoen. Voor mij en mijn familie is het fantastisch om nu een vaste thuisbasis te hebben, zo gelukkig ben ik lang niet geweest."

Aston Villa sluit de competitie komend weekend af tegen Burnley, een week later kan de ploeg een prijs pakken én Europees voetbal in de wacht slepen. Dan moet in de FA Cup-finale worden gewonnen van Arsenal.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen