Bakkati bij opgepakte spelers; Emmen gaat uit van 'grap'

20 mei 2015, 18:03

Woensdagmiddag kwam naar buiten dat er, twee dagen voor de play-off om promotie tegen Roda JC Kerkrade, drie spelers van FC Emmen gearresteerd werden nadat ze vanuit een auto met een vuurwapen leken te zwaaien. Inmiddels is bekend geworden om welke drie spelers het gaat. Omar Kavak, Said Bakkati en Danny Menting zouden zich schuldig hebben gemaakt aan het 'geintje'.

De drie Emmen-spelers werden woensdagochtend opgepakt, toen ze op de rotonde van de N34 bij Gieten voor de gein met neppistolen zwaaiden. De voetballers waren in de zwarte VW Golf van Bakkati op weg van Groningen naar Emmen voor een training. Ze slingerden met de speelgoedpistolen van de kinderen van Bakkati en lieten andere automobilisten daarmee flink schrikken. De politie werd gewaarschuwd en rukte uit met zes wagens en een helikopter.

Directeur Wim Beekman van FC Emmen reageert tegenover het Dagblad van het Noorden op de gang van zaken. "Wij gaan er op dit moment van uit dat dit een uit de hand gelopen grap betreft. Als dat zo is, betreuren wij het ten zeerste dat onze spelers mensen schrik hebben aangejaagd. Maar we willen eerst de feiten op een rijtje en willen de spelers zo snel mogelijk zelf spreken."

Kavak, Bakkati en Menting werden woensdagmiddag nog vastgehouden door de politie. Bakkati gaat met ingang van komend seizoen als assistent-coach aan de slag bij Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen