Dammers nog jaren Feyenoorder: "Naar eerste toe groeien"

20 mei 2015 – Vorige maand werd er al een overeenstemming bereikt, maar nu is het contract getekend: Wessel Dammers heeft zich officieel tot medio 2018 aan Feyenoord verbonden. Het twintigjarige talent werd vorige zomer overgeheveld naar de eerste selectie en werd in de tussentijd omgeturnd van aanvaller tot verdediger.

Dammers nog jaren Feyenoorder: "Naar eerste toe groeien"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dammers, die in de Europa League-wedstrijd tegen Standard Luik voor Feyenoord debuteerde, is dolblij met zijn nieuwe verbintenis. "Een jaar geleden was ik vooral blij dat ik mocht aansluiten bij de selectie, de volgende uitdaging voor mij is om dichter naar het eerste elftal toe te groeien. Bovendien wacht ik nog op mijn debuut in de competitie. Wat dat betreft is het nieuwe contract voor mij een grote stimulans en is het aan mij om de trainers te gaan overtuigen."

Eerst zijn alle ogen bij Feyenoord nog gericht op de play-offs om Europees voetbal, weet Dammers. "We weten waar het om draait. Het seizoen is niet geëindigd zoals we hadden gehoopt, maar we kunnen ons nog steeds plaatsen voor Europees voetbal. Als we van het positieve uitgaan, wachten ons nog vier finales en ik ben ervan overtuigd dat we er alles aan gaan doen om die te winnen."

Technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord vindt de contractverlenging loon naar werken voor Dammers. "Wessel heeft dit contract geheel op eigen kracht afgedwongen. Hij beschikt over een heel goede drive en investeert veel in zichzelf om beter te worden. De volgende stap voor hem is om volgend seizoen de strijd aan te gaan met de andere spelers op zijn positie en meer minuten te gaan maken in het eerste elftal."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd