Juventus heeft tiende Coppa Italia eindelijk te pakken

20 mei 2015, 23:21   Bijgewerkt: 21 mei 2015, 08:43

De fans van Juventus moesten er maar liefst twintig jaar op wachten, maar de Italiaanse topclub heeft eindelijk weer eens de Coppa Italia in de wacht gesleept. La Vecchia Signora vloerde Lazio Roma in de finale na verlenging met 2-1. Alessandro Matri kroonde zich in de extra tijd tot matchwinner.

De Vrij en zijn collega's schoten uit de startblokken in het Stadio Olimpico. Stefan Andrei Radu zorgde enkele minuten na het eerste fluitsignaal voor een vroege Romeinse voorsprong. Hij knikte een fraai aangesneden vrije trap van Danilo Cataldi tegen de touwen. Het antwoord van Juventus volgde snel. Giorgio Chiellini maakte met een fraaie halve omhaal de gelijkmaker.

Dankzij de bekerwinst maakt Juventus dit seizoen nog kans op de 'treble'. De Italiaanse topclub werd al met groot machtsvertoon landskampioen en staat bovendien in de finale van de Champions League. In Berlijn ontmoet de ploeg uit Turijn op 6 juni het sterrenensemble van FC Barcelona. Zorgen de zwart-witten in de CL-eindstrijd voor een verrassing, dan is de treble dus een feit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen