Van Bronckhorst blijft positief: "Nog niks verloren"

Ger
21 mei 2015, 22:38

Trainer Giovanni van Bronckhorst, de opvolger van de ontslagen Fred Rutten, maakte een valse start bij Feyenoord. In de eerste wedstrijd van de play-offs werd met 1-0 verloren bij sc Heerenveen. Van Bronckhorst is niettemin aangenaam verrast door het optreden van de Kuipbewoners.

"We hebben de laatste weken natuurlijk een paar flinke klappen gehad. Daarom heb ik van te voren tegen de spelers gezegd: wat er ook gebeurt, we moeten er vandaag als team staan. Dat heb ik vanaf de eerste minuut terug gezien in het veld", zegt Van Bronckhorst op de clubwebsite. Door een late treffer van Simon Thern ging Feyenoord desondanks onderuit. Dat er een buitenspel-luchtje aan de 1-0 hing, wilde Van Bronckhorst niet als excuus gebruiken. "Het doelpunt telt en daardoor is onze uitgangspositie minder goed dan we hadden gehoopt, maar er is nog niks verloren."

De debuterende oefenmeester is vol vertrouwen dat Feyenoord de klus in de return gaat klaren. "We hebben zondag nog een kans en die gaan we grijpen ook."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen