Gouden wissel Vejinovic: "Wij waren inderdaad bepalend"

22 mei 2015 – Vitesse kwam donderdagavond in de play-offs om Europees voetbal met 1-0 achter in het IJsseldeltastadion van PEC Zwolle, maar wist deze achterstand in een 1-2 overwinning om te buigen. Na een dubbele wissel van coach Peter Bosz keerde het tij. Onder meer Marko Vejinovic kwam binnen de lijnen en uitgerekend hij tekende de gelijkmaker aan.

Gouden wissel Vejinovic: "Wij waren inderdaad bepalend"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Vejinovic zorgde met een van richting veranderd afstandsschot voor de 1-1. Hij had veel geluk, maar was heel belangrijk voor zijn ploeg. "Als invaller moet je ook zorgen dat er wat gebeurt. Ik denk inderdaad dat wij wel bepalend waren, want ook Wallace viel goed in. Wij zorgen voor meer drive in de ploeg", sprak de 'gouden wissel' na de wedstrijd tegen Omroep Gelderland. Hij werd gepasseerd voor de basisopstelling, omdat de Arnhemmers de afgelopen weken prima draaiden.

In de eerste maanden van het seizoen was Vejinovic zeer belangrijk voor Vitesse, maar de afgelopen tijd speelde hij niet echt een rol van betekenis. "Ook omdat mensen zich naar mij toe gaan aanpassen", denkt de technicus. "Soms met twee man. Daar probeer ik weer mee om te gaan. Het is moeilijk op om de bank terecht te komen, maar je respecteert het. Je kookt van binnen, want je wil altijd spelen en dus ben je teleurgesteld."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd