Lieftink (21) tekent contract en sluit aan bij Vitesse 1

22 mei 2015, 12:38

Elmo Lieftink heeft een driejarig contract getekend bij Vitesse. De 21-jarige middenvelder ligt zodoende tot medio 2018 vast in Arnhem. De jongeling was afgelopen winter al met de eerste selectie van coach Peter Bosz mee op trainingskamp naar Alicante en zal komend seizoen definitief deel uitmaken van de eerste selectie.

Lieftink was afgelopen seizoen vaak aanvoerder bij Jong Vitesse, waar hij in meer dan twintig optredens aanvoerder was en waarmee hij kampioen van de beloftencompetitie werd. "Ik zie dit contract als een mooie beloning voor hard werken", zegt de middenvelder over zijn verbintenis. "Ik kijk ernaar uit om volgend jaar bij de selectie aan te sluiten, en ik ga ook daar mijn uiterste best doen."

Naast Lieftink maakt ook Mo Osman volgend seizoen de stap naar de eerste selectie. "Beide spelers hebben het afgelopen seizoen uitstekend gedaan bij de beloften. Bovendien spelen Lieftink en Osman al elf en zeven jaar in de Vitesse Voetbal Academie, en kennen de club daarom door en door. De doorstroom van deze twee spelers past in onze visie. We willen deze jongens daarom de kans geven zich te bewijzen bij de A-selectie", aldus technisch directeur Mo Allach.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen