Jansen verlengt bij ADO: "Hier spreekt veel vertrouwen uit"

22 mei 2015, 15:36

Kevin Jansen speelt de komende twee seizoenen ook in het shirt van ADO Den Haag. De 23-jarige middenvelder annex vleugelaanvaller heeft zijn krabbel gezet onder een nieuw contract bij de Residentieclub. Zijn contract liep komende zomer af, maar is verlengd tot de zomer van 2017.

"Ik ben er heel blij mee", reageert Jansen op de officiële clubwebsite over zijn contractverlenging. "Uit dit contract spreekt veel vertrouwen. Ik ben elke dag bezig om beter te worden en in mijzelf te investeren en dat zal ik ook altijd blijven doen. Ik ga er volgend seizoen weer tegenaan om zo veel mogelijk te spelen", belooft de ADO-speler.

Technisch Manager/Hoofd Jeugdopleiding Rob Meppelink vindt het bijtekenen van Jansen een goede zaak. "Ik ben trots dat we dit soort spelers voor de club kunnen behouden", zegt hij. Jansen debuteerde in het seizoen 2012/2013 in de hoofdmacht van ADO, dat hem overnam van Excelsior. Vorig seizoen kwam hij nauwelijks in actie wegens een kruisbandblessure, in de afgelopen jaargang had hij achttien keer een basisplaats en was hij zeven keer als invaller actief.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen