Van Gaal: "Geloof nog steeds dat De Gea blijft"

23 mei 2015, 14:35

David De Gea wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid, maar daar wil Louis van Gaal niets van weten. De coach van Manchester United heeft er vertrouwen in dat zijn uitblinkende doelman deze zomer niet vertrekt bij de nummer vier van de Premier League.

"Ik geloof er nog steeds in dat David bij ons blijft", zegt Van Gaal in gesprek met Sky Sports. De coach zal volgende week in gesprek gaan met spelers die mogen vertrekken uit Manchester. "Ik zal maandag met ze praten, maar ik heb ook al diverse spelers afgelopen week gesproken. De komende dagen zullen de gesprekken zich verder ontwikkelen en zal er meer duidelijkheid komen."

Mocht De Gea wel vertrekken bij Man United, dan weet Van Gaal nog niet of tweede doelman Víctor Valdés de nieuwe eerste keeper wordt. "Hij is goed genoeg voor Manchester United, anders zou hij hier niet zijn. We moeten eerst afwachten of De Gea blijft of vertrekt. Daarna kijken we verder."

Morgen (zondag) speelt Manchester United de laatste wedstrijd van dit seizoen, de club gaat dan op bezoek bij Hull City. De Gea is door een hamstringblessure nog een twijfelgeval voor dat duel.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen