Ronaldo breekt lans voor 'geweldige coach' Ancelotti

24 mei 2015, 09:28   Bijgewerkt: 24 mei 2015, 11:59

In tegenstelling tot vorig seizoen eindigt de jaargang zeer teleurstellend voor Real Madrid. De Spaanse voetbalgrootmacht heeft naast de landstitel, de Spaanse bekerfinale en de Champions League-eindstrijd gegrepen. Dat zorgt ervoor dat er een vraagteken achter de naam van coach Carlo Ancelotti komt te staan. Als het aan Cristiano Ronaldo ligt, dan blijft de Italiaan werkzaam in Bernabéu.

Ronaldo, de grote ster in het elftal van Real Madrid, gaf na de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Getafe (7-3 winst) een statement af. Daarin sprak hij zijn steun uit richting Ancelotti. Hij plaatste een foto op Instagram van zichzelf en zijn trainer en zette daar het volgende tekstje bij: "Een geweldige coach en een fantastisch persoon. Ik hoop dat we volgend jaar ook samenwerken."

Ancelotti zei op de slotdag van de Primera División dat hij nog niet weet hij zijn persoonlijke toekomst eruitziet, maar dat hij twee opties heeft. "Ik heb een duidelijk toekomstbeeld in mijn hoofd. Ik ga door hier of ik stop voor een jaar. Er wordt vanzelf een beslissing genomen. De club neemt de tijd die zij nodig heeft om te bepalen wat er moet gebeuren. Ik wacht tot ik uitsluitsel krijg."

Ronaldo maakte dit seizoen maar liefst 48 doelpunten. De Portugese superster werd tegen Getafe gewisseld in de 58ste minuut. Hij scoorde drie keer in de eerste helft.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen