Demmers treurt: "Uithuilen en opnieuw beginnen"

25 mei 2015, 16:03

"Triest en treurig", zo omschrijft trainer Dennis Demmers de sfeer in de kleedkamer na de degradatie van Go Ahead Eagles uit de Jupiler League. De Deventenaren verloren twee keer met 1-0 van De Graafschap en komen volgend seizoen zodoende in de Jupiler League uit. "Dit vreet bij iedereen van binnen alles leeg", stelt een balende Demmers.

"Ik heb gezegd dat ik trots ben op wat ze hebben laten zien", zegt Demmers in gesprek met FOX Sports. "Ik denk dat we vandaag een fantastische eerste helft hebben gespeeld. Het tikkie dat we in Doetinchem hebben gehad kwam hard aan, maar als je ziet hoe we daarmee omgegaan zijn, hoeveel kansen gecreëerd hebben en hoe we gevoetbald hebben, dat is alleen maar goed. Maar die bal moet er wel in en dat lukte niet", bromt de keuzeheer van Go Ahead.

"We hadden echt het gevoel dat hij na de rust wel zou komen", vervolgt Demmers. "Dan krijg je hem wel tegen", doelt Demmers op het kopdoelpunt van Vincent Vermeij. "We weten dat De Graafschap op dat soort momenten gevaarlijk is, maar we gaven het te makkelijk weg. Dan weet je dat het wel heel lastig wordt", aldus de Eagles-trainer.

Demmers legt de vinger op de zere plek. "We hebben gewoon te weinig scorend vermogen. Zeven doelpunten na de winterstop, dat is te weinig", weet de oefenmeester, die de komende tijd puin zal moeten ruimen. "Uithuilen en opnieuw beginnen", noemt hij het. "Je moet het een plekje geven", realiseert de trainer zich.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen