'Khedira ondergaat medische keuring bij Juventus'

26 mei 2015, 09:32

De toekomst van Sami Khedira lijkt in Italië te liggen. Volgens diverse Italiaanse media is de middenvelder op weg naar Juventus. De Champions League-finalist wil Khedira eerst wel aan een uitgebreide medische keuring onderwerpen, aangezien hij de afgelopen twee jaar weinig gespeeld heeft.

Onder meer TuttoSport meldt dat Khedira deze keuring binnenkort zal ondergaan. Als uit deze check blijkt dat Khedira helemaal fit is, kan de Duitse middenvelder een contract tekenen bij Juventus. Punt van zorg bij de Oude Dame is vooral de knie van Khedira. hij scheurde in november 2013 zijn kruisband en bleef daarna kwakkelen. Hij kwam in actie op het WK, maar haakte op het laatste moment af voor de finale tegen Argentinië. Het afgelopen seizoen kampte hij ook met diverse blessures en bovendien werd hij in de laatste weken van de jaargang, nadat duidelijk werd dat hij Real Madrid in de zomer transfervrij zou verlaten, aan de kant gehouden.

Bij Juventus zou voor Khedira, indien hij fit is, een contract voor drie of vier jaar klaarliggen. Eerder stond de 28-jarige middenvelder onder contract bij VfB Stuttgart, waarmee hij kampioen van Duitsland werd.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen