Sparta haalt Van Moorsel en Sanusi naar Het Kasteel

28 mei 2015, 14:13

Sparta Rotterdam heeft een dubbelslag geslagen op de transfermarkt. De Kasteelclub kondigt via de officiële kanalen aan dat het een principeakkoord bereikt heeft met Paco van Moorsel en Ryan Sanusi. De twee aanwinsten hebben al een medische keuring achter de rug en tekenen voor twee seizoenen bij de Rotterdammers.

De 25-jarige Van Moorsel werd het afgelopen seizoen door NEC gehuurd van FC Groningen. "Ik ben blij met deze stap naar Sparta", stelt de middenvelder. "De ambitie van de club is me duidelijk gemaakt in de gesprekken die ik heb gevoerd met de technische mensen bij Sparta. We willen volgend seizoen minimaal deelname aan de Play-Offs afdwingen en ik draag daar graag mijn steentje aan bij."

Sanusi (23) speelde de afgelopen twee seizoenen in het shirt van FC Oss, dat hem huurde van Willem II. "We hadden een prachtig seizoen met FC Oss met zelfs een periodetitel" zegt Sanus over zijn periode in Oss. "Toch is Sparta duidelijk een stap hogerop voor mij. Deze club had eigenlijk ook uit moeten komen in de Play-Offs vind ik. Daar gaan we komend seizoen met z'n allen keihard aan werken om dat wel te realiseren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen