Vissers na drie 'leerzame jaren' bij Ajax terug naar Sparta

29 mei 2015, 14:25

Na drie seizoenen bij Ajax keert Melvin Vissers terug op het oude nest. De 19-jarige middenvelder gaat weer aan de slag bij Sparta, de club waarvoor hij tot 2012 speelde. Hij heeft voor één jaar getekend, met optie voor nog een seizoen. Bij Ajax speelde hij dit seizoen twee duels met de beloften in de Jupiler League.

"Toen Ajax drie jaar geleden bij mij aanklopte en mij een driejarig contract aanbood, heb ik heel bewust de overstap naar Amsterdam gemaakt", zegt Vissers op de website van zijn management over zijn terugkeer naar Sparta. "Ik heb drie leerzame jaren achter de rug en ik heb er dan ook totaal geen spijt van dat ik destijds de beslissing heb genomen om naar Ajax te gaan. Het is tenslotte niet voor iedere jonge voetballer weggelegd om daar te kunnen spelen. Maar je weet ook dat er bij Ajax altijd een overschot aan talent rondloopt."

"Daardoor was het ook moeilijk voor mij om door te breken. Toen ik van de leiding van Ajax hoorde dat het voor mijn ontwikkeling misschien beter zou zijn om ergens anders de volgende stappen te zetten, heb ik goed nagedacht wat voor mij het beste zou zijn. Er waren een paar clubs, uit de Eredivisie en de Jupiler League, die aangaven dat ze mij er bij wilden hebben, maar Sparta zat steeds in mijn achterhoofd", zegt hij.

"Ik heb, voordat ik naar Ajax vertrok, een aantal jaren met veel plezier bij Sparta gespeeld. En ik ken ook nog steeds veel mensen die daar rondlopen. Ik ben daarom blij dat ik volgend seizoen deel uitmaak van de A-selectie en ik ga natuurlijk mijn uiterste best doen om mij vast in het eerste elftal te spelen. Want ik denk dat veel wedstrijden spelen op Jupiler Leagueniveau goed voor mijn ontwikkeling als voetballer zal zijn."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen