Walcott: "Landstitel volgende doel van Arsenal"

31 mei 2015 – De honger van Theo Walcott is na de gewonnen FA Cup-finale allerminst gestild. De Engelse international wil komend seizoen met Arsenal ook succesvol zijn in de Premier League.

Walcott: "Landstitel volgende doel van Arsenal"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Arsenal rekende zaterdag in de eindstrijd van de FA Cup af met Aston Villa. Een seizoen eerder greep de Londense club al ten koste van Hull City het zilverwerk in het prestigieuze bekertoernooi. "We hebben nu twee keer de FA Cup gewonnen, maar we beschikken over een van de beste selecties ooit van Arsenal. We moeten dus meer willen. De titel in de Premier League is ons volgende doel", aldus Walcott. "We zullen komend seizoen sterk van start moeten gaan in de competitie."

Met zijn openingstreffer in de FA Cup nam de aanvaller een beetje revanche voor zijn mislukte vorige voetbaljaargang. Door een zware knieblessure stond Walcott de tweede seizoenshelft aan de kant, waardoor hij ook op het WK niet van de partij was. "Vorig jaar moest ik alles missen. Dat ik er nu bij ben is een droom."

Reacties

Premier League

gerelateerd