Bakkali: "Ik heb dertien aanbiedingen gekregen"

1 juni 2015, 10:35

Zakaria Bakkali maakte in het seizoen 2013/2014 een spectaculair debuut in het eerste elftal bij PSV, maar speelde deze jaargang vanwege contractuele perikelen geen minuut meer voor de Eindhovense club. Desondanks is de 19-jarige Belgische aanvaller niet uit beeld verdwenen bij andere clubs, naar eigen zeggen heeft hij dertien aanbiedingen op zak en neemt hij snel een beslissing.

Bakkali liet lange tijd weinig van zich horen, maar La Dernière Heure kreeg de PSV'er onlangs toch te pakken. "Ik heb de pers gemeden, omdat ik problemen gehad heb in Nederland, waar de media me zwart willen maken, mijn woorden een paar keer verdraaid hebben en me hebben willen voorstellen als een onaangenaam persoon", zegt Bakkali, geciteerd door Sporza. "Maar tegen jullie kan ik zeggen dat ik nog besta en dat mijn keuze voor mijn nieuwe club voor 95 procent vastligt. Ik heb dertien aanbiedingen gekregen, waarvan eentje van Anderlecht, maar ik wilde naar een grote competitie. Dat zal ook het geval zijn. Eerstdaags maak ik mijn beslissing bekend."

Jorge Mendes, ook de begeleider van onder meer Cristiano Ronaldo, behartigt sinds kort de zaken van Bakkali. "Dat hij vooral voetballers onderbrengt in de Portugese en Spaanse competitie? Hij heeft overal toegang. Maar ik kan al wel zeggen dat ik zeker niet naar Portugal verhuis", aldus Bakkali. "Ik verhuis naar een van de beste competities in Europa. Maar het belangrijkste is dat ik terechtkom bij een club waar ik ook echt kan spelen."

"Toen ik niet wilde bijtekenen in Eindhoven is het bergaf gegaan", zegt Bakkali over zijn avontuur bij PSV. "PSV had twee flankaanvallers die voor mij in de pikorde stonden. De club wilde dat zij speelden, zodat ze verkocht konden worden. Zodra zij weg waren, zou ik mijn kans krijgen, maar zo lang wilde ik niet wachten. Maar dit gezegd zijnde: ik neem PSV niets kwalijk. Ik heb begrip voor hun standpunt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen