"Als er geen fatsoenlijk bod komt, houden we Tighadouini"

1 juni 2015, 23:19

Het is puin ruimen geblazen bij NAC Breda, dat zondag door een nederlaag tegen Roda JC Kerkrade degradeerde naar de Jupiler League. De clubleiding en technische staf van de Brabantse club krijgt de taak om volgend jaar weer terug te keren op het hoogste niveau van Nederland, maar makkelijk wordt dat zeker niet.

"De komende dagen zullen we binnen de club met elkaar in gesprek gaan om te kijken hoe we het elftal sterker kunnen maken om voor de titel te spelen in de eerste divisie", zegt trainer/technisch directeur Robert Maaskant in gesprek met BN De Stem. Er moet onder meer flink worden gesneden in het spelersbudget van 3,6 miljoen euro.

De degradatie betekent niet dat alle spelers met een beetje marktwaarde zomaar mogen vertrekken. "We laten mensen niet zomaar lopen omdat we gedegradeerd zijn. En als er geen fatsoenlijk bod voor Tighadouini komt, houden we hem. Hij is een speler die met zijn doelpunten het verschil voor ons maakt", aldus Maaskant, die voor de begeerde Adnane Tighadouini ten minste 2,5 miljoen euro wil vangen. De aanvaller staat nog tot medio 2017 onder contract in Breda.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen