Aanklager wil Labyad voor vier wedstrijden schorsen

2 juni 2015, 14:15

Er hangt Zakaria Labyad een fikse schorsing boven het hoofd. De aanklager betaald voetbal wil de aanvaller van Vitesse maar liefst vier wedstrijden aan de kant houden, naar aanleiding van zijn dubieuze overtreding op Mark Uth in de finale van de play-offs om Europees voetbal tegen sc Heerenveen.

Labyad ging afgelopen zondag flink over de schreef tegen de Friezen. Hij raakte Uth hard met zijn noppen op de binnenkant van de knie. Scheidsrechter Bas Nijhuis liet de actie van de Vitessenaar onbestraft, maar op basis van tv-beelden en verklaringen van alle betrokkenen wil de aanklager Labyad dus een forse schorsing opleggen. De aanvaller en Vitesse hebben tot dinsdag 16.30 uur om te reageren op het voorstel.

Onder meer dankzij een fraai doelpunt van Labyad won Vitesse met 5-2 van Heerenveen, waardoor de Arnhemmers volgend seizoen Europees voetbal spelen. Labyad maakt dit niet mee met Vitesse, aangezien hij komende zomer waarschijnlijk terugkeert naar Sporting Lissabon, dat hem afgelopen seizoen verhuurde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen