Kaiser gaat spelers Team VVCS een maandje trainen

2 juni 2015, 14:56

Ruud Kaiser zal met ingang van woensdag 24 juni bijna een maand lang de trainingen van Team VVCS, het elftal van de Vereniging van Contractspelers voor werkloze profvoetballers, verzorgen. De oud-coach van FC Den Bosch volgt hiermee het voorbeeld van Hans van Arum.

"Ik vind Team VVCS een mooi initiatief", stelt Kaiser op de website van de vereniging. "Het is een uitstekende manier om spelers en trainer die op zoek zijn naar een club de nodige exposure te geven. Het is ook leuk en zeer nuttig om gezamenlijk te trainen, fit te worden en wedstrijden te spelen. Samenwerken met als doel een nieuwe club te vinden, want daar gaat het natuurlijk om! In ieder geval worden het enkele mooie weken waar ik nu al zin in heb."

Danny Hesp, de voorzitter van de VVCS, vindt het een goede zaak dat Kaiser dit wil doen. "Ruud is een uitstekende en bevlogen trainer. Ik heb nog samen mogen werken met Ruud tijdens mijn periode bij Top Oss in 1994. Bij zijn laatste werkgever FC Den Bosch heeft hij langere tijd ook goed gepresteerd en haalde in seizoen '13/'14 de halve finale van de play-offs om promotie naar de eredivisie. Hij brengt veel ervaring mee wat goed van pas komt bij Team VVCS", aldus Hesp.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen