Opoku tekent bij VVV Venlo: "Meespelen om de prijzen"

4 juni 2015, 17:11

Wat al een tijdje in de lucht hing, is donderdag officieel geworden: Johnatan Opoku maakt de overstap naar VVV Venlo. De 25-jarige aanvallende middenvelder, met Ghanees-Nederlandse roots, heeft voor twee jaar getekend in De Koel. Dat melden de Venlonaren via de officiële website. Afgelopen seizoen was de aanwinst van VVV de smaakmaker van FC Oss

In het shirt van Oss wist Opoku 22 keer te scoren in zestig optredens. "Johnatan speelde afgelopen seizoen erg sterk bij FC Oss. Hij werd dan ook niet voor niets door zijn collega-voetballers als beste speler van de vierde periode gekozen. Hij heeft het vizier naar voren gericht en een enorm scorend vermogen op zijn positie", aldus Stan Valckx, adviseur voetbalzaken bij VVV, op de clubwebsite.

Opoku werd dit seizoen genomineerd voor de Gouden Stier, de prijs voor de beste speler van de Jupiler League, en is blij met zijn transfer. "Er was veel interesse van andere clubs, maar VVV-Venlo was erg snel concreet en ik zie het ook echt als een volgende stap in mijn carrière. Ik hoop dat ik een meerwaarde kan zijn voor het team en ik verwacht dat we mee gaan spelen om de prijzen. Ook daarom heb ik ook voor VVV-Venlo gekozen."

In De Koel is Opoku de beoogde opvolger van Melvin Platje. De oud-speler van onder meer FC Volendam en NEC heeft geen nieuwe aanbieding gekregen van VVV en mikt op een nieuw buitenlands avontuur.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen