FC Emmen verrast met Kolder: "Ervaring en doelpunten"

7 juni 2015 – Marnix Kolder blijft toch behouden voor het Nederlandse betaald voetbal. De spits van Go Ahead Eagles leek op weg naar topklasser HHC Hardenberg, maar gaat aan de slag bij FC Emmen. "Voor mijn gevoel ben ik nog niet klaar met betaald voetbal. Ik ben fit en geniet nog teveel om een stapje omlaag te doen."

FC Emmen verrast met Kolder: "Ervaring en doelpunten"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Kolder heeft zin in zijn nieuwe avontuur. "Bij FC Emmen heb ik gesproken met ambitieuze mensen, dat sprak me aan. Mijn honger naar doelpunten is nog niet gestild, en ik denk dat FC Emmen daarvan kan profiteren."

In totaal maakte de 34-jarige Kolder ruim 125 goals in het betaald voetbal. "Na het vertrek van Bergkamp en Bakkati wilden we nog een stuk ervaring én een goede, scorende aanvaller toevoegen aan de selectie voor het komende seizoen. In Marnix hebben we de persoon gevonden die beide kwaliteiten bezit", zegt Emmen-directeur Wim Beekman. "Hij is fit en we denken dat hij nog zeker een bijdrage kan leveren aan FC Emmen."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd