Hooligans maken vroegtijdig einde aan Tweede Divisie

8 juni 2015 – De initiatiefnemers van de zogeheten Tweede Divisie hebben de strekker uit hun project getrokken. Dit is besloten vanwege de dreiging van ongeregeldheden bij de wedstrijden van komende woensdag in Wageningen, waarop de burgemeester de vergunning introk.

Hooligans maken vroegtijdig einde aan Tweede Divisie

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Het was de bedoeling dat op de Wageningse Berg vier voormalige clubs uit het betaald voetbal - FC Wageningen, SVV, SV Veendam en HFC Haarlem - in actie gingen komen. In aanloop naar de speelronde kwam er informatie binnen dat hooligans uit het hele land naar het evenement wilden komen om te rellen. Vorige week was het in Haarlem bij de eerste ronde van het vriendschappelijke toernooi ook al tot schermutselingen gekomen.

Het stadion in Wageningen was speciaal voor de duels opgeknapt door vrijwilligers. Naast de wedstrijden van woensdag zijn ook de geplande speelronden van de Tweede Divisie in Schiedam en Veendam afgeblazen.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd