Fiorentina ontslaat Montella: "Vertrouwen verdwenen"

Ger
8 juni 2015, 21:42

Fiorentina heeft trainer Vincenzo Montella op straat gezet. La Viola is zijn voortdurende geflirt met andere clubs zat. Vorige week liet Fiorentina nog weten snel te willen horen van de trainer of hij in Florence wilde blijven. Nu heeft de nummer vier van de Serie A zelf de knoop doorgehakt en afscheid genomen van de oud-spits.

Onder leiding van Montella boekte Fiorentina de afgelopen drie seizoenen prima resultaten. Drie keer eindigde de club als vierde en dit seizoen werden ook nog de halve finales van de Europa League bereikt. De trainer haalde aan het einde van deze voetbaljaargang echter uit naar de directie, die volgens hem te weinig ambitie toonde. Ook kwam hij in aanvaring met supporters die kritisch waren op zijn elftal. Bovendien wees Montella een vertrek naar AC Milan of Napoli niet direct van de hand.

"Uit zijn recente gedrag blijkt dat hij niet de passie heeft om verder te gaan als trainer van de club", aldus Fiorentina in een statement. "Het vertrouwen in Montella is door de recente gebeurtenissen verdwenen. We zijn genoodzaakt om een punt achter onze samenwerking te zetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen