Rosicky baalt van contractverlenging bij Arsenal

9 juni 2015, 11:19

Tomas Rosicky heeft toegegeven dat hij niet gediend is van het feit dat Arsenal een eenzijdige optie in zijn contract gebruikt heeft. De 34-jarige Tsjech is namelijk gefrustreerd vanwege zijn geringe speeltijd bij The Gunners.

Manager Arsene Wenger bevestigde in mei dat Arsenal gebruikgemaakt had van een optie in het contract van Rosicky, waardoor de Tsjech nog een jaar onder contract staat bij de Londense club. In het afgelopen seizoen kwam hij tot slechts vijftien optredens in de hoofdmacht van Arsenal, waarvan vijf in de basis. "Sinds Wenger de optie in mijn contract gelicht heeft heb ik niet eens meer op de bank gezeten", bromt Rosicky in de Daily Telegraph.

"Ik lach er wel om, maar het is totaal niet grappig", vervolgt de middenvelder. "Het frustreert me, maar ik ben wel een professional. Als je een basisplaats verliest, dan moet je knokken om deze situatie te veranderen", aldus Rosicky, die in 2006 werd overgenomen van Borussia Dortmund en in totaal 170 competitieduels (negentien goals) speelde voor Arsenal.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen