Dani Alves blijft alsnog langer bij FC Barcelona

Ger
9 juni 2015, 12:49

Dani Alves zet zijn verblijf bij FC Barcelona tóch voort. De verdediger leek in Camp Nou nadrukkelijk op weg naar de uitgang, maar hij heeft alsnog zijn handtekening gezet onder een nieuw contract. Alves ligt nu tot medio 2017 vast bij de kersverse winnaar van de Champions League. In de overeenkomst is bovendien een optie opgenomen voor een extra seizoen.

De 32-jarige Alves was in het bezit van een aflopende verbintenis. Eerdere gesprekken over een verlenging van zijn verblijf bij Barcelona liepen op niets uit. Vraag en aanbod bleken telkens te ver uit elkaar te liggen. De Braziliaan werd door zijn transfervrije status al in verband gebracht met verschillende clubs. Zelf sprak hij afgelopen zondag nog over de mogelijkheid om bij AC Milan aan de slag te gaan. "Ik heb een aanbieding uit Italië ontvangen. Het zou mij een waar genoegen zijn om bij AC Milan te tekenen", zei Alves. Ook het Manchester United van manager Louis van Gaal zou de rechtsback naar verluidt op het verlanglijstje hebben staan.

Barcelona speelde al in op een eventueel vertrek van Alves door maandag Aleix Vidal over te nemen van Sevilla. Hij tekende voor vijf seizoenen bij de Catalaanse grootmacht. De aanwinst, die pas in het nieuwe kalenderjaar officieel namens Barça in actie mag komen. zal dus echter de concurrentie met Alves moeten aangaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen