Kishna wacht op aanbieding van Ajax: "Ben benieuwd"

11 juni 2015, 13:19

Het is nog steeds niet helemaal duidelijk of de toekomst van Ricardo Kishna bij Ajax zal liggen. De twintigjarige aanvaller weet nog steeds niet wat voor plannen de Amsterdamse club met hem heeft. De jeugdinternational van Nederland heeft nog een contract tot medio 2016, met een optie voor een extra seizoen, maar heeft nog geen nieuwe aanbieding voorgeschoteld gekregen van de clubleiding.

"Ik heb geen aanbieding van Ajax gehad en ben benieuwd of dat nog gaat gebeuren", zegt Kishna in gesprek met Voetbal International. Hij wacht af hoe zijn situatie bij Ajax is. "Mocht de club met een goede aanbieding komen, dan sta ik daar open voor. Ik ontken niet dat er afgelopen seizoen wat gedoe is geweest tussen de trainer en mij. Maar onze verstandhouding is nu goed. Ik zal moeten afwachten hoe het verdergaat. Zolang er geen aanbieding is, heb ik niks concreets om over na te denken", benadrukt Kishna.

Coach Frank de Boer en directeur voetbalzaken Marc Overmars hadden vorig seizoen een gesprek over de toekomst van Kishna in de Amsterdam ArenA. "Het lijkt me duidelijk wat wij willen", sprak De Boer destijds. "Ricardo kan een belangrijke speler voor ons zijn in de komende jaren."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen