Smeekes (33) blaast carrière nieuw leven in bij Den Bosch

11 juni 2015, 13:26

Na een jaartje bij zondagtopklasser WKE te hebben gespeeld, keert Orlando Smeekes terug in het betaalde voetbal. De 33-jarige vleugelaanvaller heeft zich voor één jaar verbonden aan FC Den Bosch, dat een optie heeft voor nog één seizoen. De Bosschenaren halen hem transfervrij aan boord.

"Orlando is een ervaren aanvaller met veel snelheid, dreiging en diepgang", zo presenteert coach René van Eck Smeekes op de clubwebsite: "Ik heb met hem samengewerkt bij FC Carl Zeiss Jena en daar heeft hij als topsporter een goede indruk op me gemaakt. Die positieve indruk liet hij onlangs ook bij ons technisch kader achter na een stageperiode bij FC Den Bosch. Hij is fysiek ijzersterk, een echte winnaar en kan in de voorhoede op alle posities uit de voeten. Orlando is een speler die graag de wisselwerking met het publiek zoekt en voor hen door het vuur gaat."

Smeekes speelde in zijn carrière bij achtereenvolgens Telstar, FC Volendam, TOP Oss, Helmond Sport, Go Ahead Eagles, Stuttgart Kickers, FC Carl Zeiss Jena, SV Wehen Wiesbaden, Maritzburg United (Zuid-Afrika) en WKE. Hij kwam in totaal tot 296 competitieduels (66 doelpunten).

 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen