Vreven start al met voorbereiding op seizoen: "Niet lullen"

Ger
11 juni 2015, 21:33

Stijn Vreven is met Waasland-Beveren al aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. De oud-speler van onder meer FC Utrecht, Vitesse en ADO Den Haag zal bij de Belgische club debuteren als trainer op het hoogste niveau.

"We zitten met een nieuwe technische staf en een nieuw elftal. We vonden dus dat we er vroeg bij moesten zijn. Waasland-Beveren was vorig seizoen een van de mindere ploegen en dus hebben we misschien het meeste tijd nodig om ons degelijk voor te bereiden", legt Vreven na de eerste training uit aan Sporza. "Bij elke club draait het om één ding: resultaten. Mijn basis is duidelijk: niet lullen, maar elke dag volle gas gaan."

"Ik heb dingen gezien die er ingegroeid zijn. Dat mag, maar er zijn ook veel zaken die ik op korte termijn absoluut zal veranderen", aldus de voormalig verdediger. "Ik wil strikter zijn. Alles wat je naast het veld niet nakomt, kom je ook op het veld absoluut niet na. Dat zijn één-tweetjes. Of je nu prof of amateur bent, dat geldt voor alle clubs. Ik probeer hier mijn eigen identiteit te brengen en hoop dat de puzzelstukjes in mekaar passen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen