Programma Eredivisie: Ajax start bij AZ, ADO-PSV

12 juni 2015, 08:30

De KNVB heeft vrijdagochtend het conceptuele programma voor het eredivisieseizoen 2015/2016 gepresenteerd. In de eerste speelronde staat er meteen een fraai affiche op het menu. Nummer drie AZ neemt het dan in eigen huis op tegen nummer twee Ajax. PSV start de nieuwe jaargang met een uitwedstrijd tegen ADO Den Haag, wat afgelopen seizoen het afsluitende duel was van de regerend kampioen.

Op vrijdag 7 augustus wordt het nieuwe seizoen in gang geschoten door sc Heerenveen en De Graafschap. Een dag later staan er vier duels gepland: PEC Zwolle-SC Cambuur, Roda JC-Heracles Almelo, ADO-PSV en Feyenoord-FC Utrecht. De voetbalzondag van de eerste speelronde bestaat uit AZ-Ajax, NEC-Excelsior, FC Groningen-Twente en Willem II-Vitesse.

Titelverdediger PSV speelt na het duel met ADO tegen achtereenvolgens FC Groningen (thuis), sc Heerenveen (uit) en Feyenoord (uit). Voor Ajax staan na de ouverture tegen AZ wedstrijden tegen Willem II (thuis), NEC (uit) en ADO Den Haag (thuis) op de rol. Feyenoord opent het seizoen tegen FC Utrecht (thuis) en treft daarna SC Cambuur (uit), Vitesse (thuis) en PSV (uit).

Het gehele conceptprogramma is hier te bekijken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen