Uitblinker Van Veenendaal: "Heel dubbel gevoel"

Ger
12 juni 2015, 13:15

Doelvrouw Sari van Veenendaal eiste met verschillende puike reddingen een hoofdrol op bij de Oranje Leeuwinnen in de tweede groepswedstrijd op het WK. Het bleek echter niet voldoende voor een punt. In de extra tijd maakte China het enige doelpunt van de wedstrijd.

Van Veenendaal (25), die afgelopen seizoen actief was voor FC Twente, was onder de lat van Nederland de vervangster van de geblesseerde Loes Geurts. "Ik heb een heel dubbel gevoel. Natuurlijk ben ik er trots op dat ik mijn debuut op een WK heb gemaakt. Ik heb hier heel hard voor gewerkt en heb alles gegeven tegen China", zegt Van Veenendaal op de website van FC Twente. "Toch staan we met lege handen en hebben we verloren. Ik ben dan ook teleurgesteld in het uiteindelijke resultaat."

"We hebben als team niet goed genoeg gespeeld om aanspraak te maken op één of zelfs drie punten. De laatste poulewedstrijd tegen Canada is nu een hele belangrijke", weet de keepster. "Het kan nog alle kanten op. In onze poule is het behoorlijk spannend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen