Gladon: "De stijl van Heracles past goed bij mij"

13 juni 2015, 17:41

Paul Gladon hoefde niet lang na te denken toen hij te horen kreeg dat Heracles Almelo belangstelling voor hem had. De 23-jarige aanvaller, afkomstig van Sparta, tekende vrijdag een contract voor drie jaar in het Polman Stadion en is blij met zijn overgang.

"Ik kan niet wachten om te beginnen", zegt Gladon op de clubwebsite. "De club sprak me eigenlijk meteen heel erg aan. Heracles Almelo is een mooie club, met ook nog eens een nieuw stadion. De stijl van voetballen past goed bij mij. Ik ben dan ook erg blij met deze transfer."

Zijn goede gevoel werd versterkt in een gesprek met coach John Stegeman. "Hij had een heel duidelijk verhaal, het klonk erg goed. Vandaar de keuze voor Heracles Almelo. Ik ben een echte centrumspits, dat is ook de positie waar de club me voor heeft gehaald. Ik denk me hier verder te kunnen ontwikkelen. Ik heb nu in de Eerste Divisie gespeeld. De Eredivisie is weer een niveau hoger. Als voetballer denk ik me op dit niveau weer verder te kunnen ontwikkelen. Dat is ook de reden dat ik voor drie jaar heb getekend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen