Engelse vrouwen vloeren Mexico, Brazilië ronde verder

13 juni 2015, 23:59

De Engelse voetbalvrouwen hebben zich herpakt van de nederlaag tegen Frankrijk in hun eerste wedstrijd op het WK in Canada. De formatie van bondscoach Mark Sampson zegevierde zaterdag in New Brunswick met 2-1 over Mexico.

Engeland nam pas in de laatste twintig minuten afstand van de Mexicaanse vrouwen. Francesca Kirby opende in de zeventigste minuut de score, Karen Carney zorgde twaalf minuten later voor een verdubbeling van de marge. Claudia Ibarra deed in blessuretijd iets terug namens Mexico, maar verder dan de aansluitingstreffer kwam het land niet.

Eerder op de dag was Colombia in groep F al verrassend te sterk voor Frankrijk. Hierdoor gaan de Zuid-Amerikaanse vrouwen nu met vier punten aan de leiding in de poule, de Fransen en Engelsen volgen met drie punten op de tweede plaats. Mexico is met één punt de hekkensluiter. In de laatste speelronde is het Engeland - Colombia en Mexico - Frankrijk.

Na de overwinning op Zuid-Korea van eerder deze week zette Brazilië ook Spanje opzij. Door een doelpunt van Andressa Alves op slag van rust werd er met 1-0 gewonnen. De Brazilianen zijn door de winst al zeker van een plek in de achtste finales. Later op de dag staan Zuid-Korea en Costa Rica nog tegenover elkaar in deze groep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen