Duitsers mokken na 0-7 zege: "Ontevreden over afmaken"

14 juni 2015, 11:10

Duitsland wist zaterdag ondanks een mindere eerste helft een monsterscore op het bord te zetten op visite bij Gibraltar. De regerend wereldkampioen won in het kader van de kwalificatie voor Euro 2016 met 0-7 bij de nog puntloze voetbaldwerg. Bij rust stond het echter nog slechts 0-1, tot frustratie van coach Joachim Löw.

Duitsland kreeg ook in het eerste bedrijf legio kansen, maar alleen André Schürrle wist te scoren. "Over de eerste helft ben ik allesbehalve tevreden", zei Löw tegen Kicker. "Vooral over het afmaken van de kansen ben ik ontevreden, want door het missen van de kansen maakten we het onszelf lastig. In de rust heb ik dat ook tegen mijn spelers gezegd. In de tweede helft hebben we het beter gedaan en hebben we onszelf beloond."

Middenvelder Sami Khedira sluit zich aan bij de woorden van zijn coach. "We hadden bij rust al met 5-0 voor moeten staan", vond hij. "Na de pauze lieten we de bal goed rondgaan en hebben we een goed resultaat behaald."

Aanvaller Schürrle nam met drie goals een groot deel van de Duitse treffers voor zijn rekening. "Het is altijd lekker om doelpunten te maken", sprak de speler van VfL Wolfsburg. "Voor rust hadden we veel kansen om te scoren, maar na de pauze vielen de goals pas. In het tweede bedrijf hebben we het dan ook goed gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen