Van Persie: "Aan speculaties wil ik niet meedoen"

Ger
15 juni 2015, 09:56

Robin van Persie maakt zich niet druk over zijn voetbaltoekomst. De aanvoerder van het Nederlands elftal staat nog onder contract bij Manchester United, maar op Old Trafford lijkt hij niet langer op het vertrouwen van manager Louis van Gaal te kunnen rekenen.

"Het is mijn toekomst, de toekomst van mijn gezin. Alleen zie ik het heel simpel: ik heb nog een contract voor één jaar bij Manchester United. Er zijn heel veel speculaties, waaraan ik niet wil meedoen. De ene dag ga ik daar spelen, dan weer daar. Maar ik ben heel relaxed. Ik doe niet mee aan die poppenkast", aldus Van Persie in De Telegraaf. "Nogmaals, ik heb een verbintenis tot de zomer van 2016. Die zijn we drie jaar geleden met ons volle verstand overeengekomen. Weliswaar met andere mensen, met Sir Alex Ferguson en David Gill destijds. Natuurlijk kan er altijd wat gebeuren. Dat is afhankelijk van de situatie bij United."

Van Persie benut zijn korte zomervakantie om na te denken over zijn voetbaltoekomst. "In Engeland is er geen winterstop, waardoor ik nu voor het eerst in elf maanden een break heb", aldus de aanvaller. "Ik ga nu even weinig doen en daarna weer opstarten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen