Dingsdag kiest voor NAC: "Deze club moet weer vooruit"

Ger
16 juni 2015, 11:20

Michael Dingsdag keert terug naar de Nederlandse voetbalvelden. De verdediger heeft met NAC Breda een akkoord bereikt over een verbintenis tot de zomer van 2017. In de overeenkomst is een optie voor een extra seizoen opgenomen.

De 32-jarige Dingsdag begon zijn carriere bij Vitesse. Daarna droeg hij ook de shirts van sc Heerenveen en de Zwitserse clubs FC Sion en Grasshoppers. Bij die laatste werkgever liep zijn contract af. Dingsdag wil met het gedegradeerde NAC zo snel mogelijk weer op het hoogste niveau uitkomen. "Deze club moet weer vooruit. Het enige dat wij als spelers moeten beseffen is dat er noodgedwongen, door de degradatie, veel mensen zonder baan zijn komen te zitten. Die jarenlang hun hebben en houden aan deze club hebben gegeven. Ik wil graag helpen om NAC er weer bovenop te krijgen", aldus Dingsdag op de clubwebsite.

Trainer Robert Maaskant is blij met de komst van de ervaren kracht. "Michael kan op verschillende posities in de defensie uit de voeten. Daarnaast brengt hij natuurlijk een bak aan ervaring mee. Hij speelde al ruim vierhonderd duels, zowel op het hoogste niveau in Nederland als in Zwitserland."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen