Tighadouini: "Het is met geen pen te beschrijven"

17 juni 2015, 14:59

Het was het seizoen van de doorbraak van Adnane Tighadouini, maar met veel plezier zal de aanvaller niet terugdenken aan de afgelopen voetbaljaargang. Hij degradeerde met NAC Breda uit de Eredivisie en dat doet hem nog altijd veel pijn, laat hij weten op de website van de Brabantse club.

NAC verloor in de finale van de play-offs van Roda JC en moet daardoor de Jupiler League in. "Je denkt het liefst natuurlijk nooit aan degraderen, zeker niet bij een club als NAC, maar het is nu wel de keiharde realiteit. We moesten er voor zorgen dat we na vier wedstrijden feest konden vieren, maar daar zijn we niet in geslaagd. Het gevoel dat je gedegradeerd bent, is onwerkelijk. Het is met geen pen te beschrijven."

Onzeker is nog of Tighadouini met NAC Breda mee de Jupiler League ingaat, de aanvaller staat in de belangstelling van diverse clubs. Hij wacht af wat er gaat gebeuren: "Hoe de toekomst ook is, NAC zie ik in ieder geval weer heel snel terugkeren in de Eredivisie. Heb je ooit een club gezien, waar de supporters na uitschakeling nog steeds de spelers steunen, acties op touw zetten om de club financieel te ondersteunen en op bezoek gaan bij de trainer om het vertrouwen in hem uit te spreken? Dat kan echt alleen bij NAC."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen