Tevez (31) stuurt aan op vertrek bij Juventus

Ger
17 juni 2015, 23:49

De finale van de Champions League is mogelijk de laatste officiële wedstrijd van Carlos Tevez in het shirt van Juventus geweest. De Argentijnse international heeft volgens Italiaanse media zijn zinnen gezet op een terugkeer naar zijn vaderland. Juventus zou bereid zijn om de aanvaller te laten vertrekken.

De 31-jarige Tevez speelt sinds de zomer van 2013 voor de club uit Turijn. In het shirt van Juventus kroonde hij zich onder meer twee keer tot kampioen van de Serie A. De voorbije voetbaljaargang was Tevez goed voor twintig competitietreffers in 32 wedstrijden. Hij zou nu zijn contract bij Juventus, dat nog doorloopt tot medio 2016, willen afkopen. Boca Juniors, de club waar hij zijn loopbaan begon, lijkt opnieuw zijn werkgever te worden.

"Ik denk dat Tevez naar huis wil", zegt Juventus-directeur Pavel Nedved. "Dit jaar heeft hij ons enorm veel gegeven, maar hij lijkt nu zijn beslissing te hebben genomen." Tevez speelde eerder voor onder meer West Ham United, Manchester United en Manchester City. Momenteel is hij met de nationale ploeg van Argentinië actief op het toernooi om de Copa América.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen