Heracles vindt in oud-PSV'er volgende aanwinst

19 juni 2015, 09:52

Heracles Almelo is druk bezig met de samenstelling van de selectie voor het komende seizoen. Peter van Ooijen is de volgende aanwinst, bevestigt de club van coach John Stegeman via de officiële kanalen. De 23-jarige middenvelder heeft een contract voor twee seizoenen getekend, met optie voor een derde jaar.

Van Ooijen was tussen 2003 en 2014 speler van PSV. Hij doorliep vrijwel de gehele jeugdopleiding van de Eindhovense club en maakte in augustus 2012 zijn debuut in het eerste elftal, maar een doorbraak bleef daarna uit. Hij stapte in 2014 over naar Go Ahead Eagles, waar hij een contract voor één jaar tekende.

"Peter is een technische speler, een middenvelder die bovendien tweebenig is. Daarnaast heeft hij meerdere malen in verschillende leeftijdscategorieën het shirt van oranje vertegenwoordigd", zegt Heracles-directeur Nico-Jan Hoogma. "Na een positief gesprek met de clubleiding en trainer John Stegeman heb ik vrij snel mijn keuze gemaakt om bij Heracles te komen spelen", vult Van Ooijen aan. "De club, visie, supporters maar ook vooral de kwaliteit van de selectie spreekt mij enorm aan. Ik zal er alles aan doen om mijn waarde voor Heracles te laten zien op het veld in het nieuwe stadion met de fantastische supporters die bij Heracles rondlopen."

Eerder strikte Heracles Almelo al Paul Gladon, Robin Gosens, Tim Breukers en Wout Droste.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen