Teijsse wordt 'Eagle': "Ik wist, daar ga ik ooit spelen"

19 juni 2015, 10:12

Kenny Teijsse draagt vanaf komend seizoen het shirt van Go Ahead Eagles. Hij heeft voor één jaar getekend, met optie voor een tweede seizoen, en is daar bijzonder trots op. De linksback laat op de clubsite weten dat hij al een tijdje het gevoel had dat hij goed bij Go Ahead Eagles zou passen.

"Sinds Bart Vriends naar Go Ahead ging, ben ik die club gaan volgen. Bart en ik speelden in de A1 van FC Utrecht samen, later in het tweede, we zijn goed bevriend geraakt. Vanaf de dag dat hij een Eagle werd en ik dat zo volgde, dacht ik: dát is nou een club die bij mij past, ooit ga ik dáár spelen. Dat wist ik gewoon. Die sfeer, dat publiek, dat stadion, dat leek me geweldig. Het moet zo zijn: nu ga ik er spelen, met Bart, hoe mooi is dat?", zegt de 22-jarige vleugelverdediger, die transfervrij overkomt van Sparta Rotterdam, over zijn transfer.

Teijsse heeft er zin in: "Mijn ambitie is helder: met Go Ahead proberen terug te keren naar de Eredivisie. Ik wil komend seizoen echt bovenin meedraaien en met Go Ahead Eagles moet dat lukken", denkt hij.

"Zo'n jongen hadden we nog echt nodig", vult Adrie Steenbergen namens de club aan. "Een speler met kracht en karakter, talentvol en snel. Een jongen ook die echt bij Go Ahead past. Fijn dat hij hier nu is."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen