Kuipers: "Excelsior deed veel moeite voor mij"

19 juni 2015, 19:36

Bas Kuipers vindt dat hij een goede beslissing heeft genomen om bij Excelsior te blijven. De 20-jarige verdediger werd afgelopen seizoen door Ajax verhuurd aan de Rotterdamse eredivisieclub en tekende vrijdag een contract voor twee jaar op Woudestein.

"Ik heb een goed gevoel bij Excelsior, de club deed ook veel moeite voor mij. Bij Excelsior kan ik bovendien lekker spelen, vlieguren maken in de Eredivisie. Dat is voor mij het beste en daarom wil ik heel graag hier blijven", reageert Kuipers op de clubwebsite. "Ik ben hier vorig jaar heel goed opgevangen door iedereen, ook door de supporters. Aan het eind van het seizoen kwamen mensen naar me toe om te vragen of ik wilde blijven. Dat geeft wel aan dat Excelsior een warme club is."

Kuipers heeft zin in het komende seizoen. "Natuurlijk weten we dat het weer lastig gaat worden, maar het team blijft grotendeels bij elkaar en met wat versterkingen erbij ben ik ervan overtuigd dat we er weer een mooi jaar van kunnen maken. Het tweede jaar Eredivisie is altijd lastiger, maar wij moeten daar niet bang voor zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen