NAC haalt Brands transfervrij weg bij Willem II

20 juni 2015, 20:47

NAC Breda heeft de gelederen voor komend seizoen versterkt met Kevin Brands. De 27-jarige middenvelder wordt transfervrij overgenomen van aartsrivaal Willem II en heeft een contract voor twee jaar getekend in het Rat Verlegh Stadion, met de optie voor nog een jaar. Brands speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor FC Volendam.

"Afgelopen seizoenen heb ik bij meerdere clubs gezeten, dus ik ben blij dat ik bij NAC vastigheid heb gevonden", zegt Brands op de website van zijn nieuwe club. Hij speelde eerder voor de RKC-jeugd, AZ, Telstar, Willem II, SC Cambuur, opnieuw Telstar en FC Volendam. "De overstap naar Breda voelt als een beloning. Nu is het zaak om die lijn door te trekken. NAC hoort thuis in de Eredivisie en ik wil daar de komende seizoenen graag mijn steentje aan bijdragen."

"Met Kevin halen we een jongen in huis die heeft bewezen beslissend te kunnen zijn voor een elftal", vult NAC-coach Robert Maaskant aan. "Er zijn maar weinig middenvelders die veel doelpunten kunnen maken, maar hij Kevin beschikt over dié kwaliteiten. Daarnaast kan hij met zijn ervaring en persoonlijkheid een belangrijke rol spelen in de groep."

Als NAC komend seizoen niet promoveert naar de Eredivisie, dan mag Brands in de zomer van 2016 transfervrij vertrekken uit Breda. Die clausule is opgenomen in de overeenkomst tussen beide partijen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen