Fischer toch langer bij Excelsior: "Prima naar mijn zin"

Ger
21 juni 2015, 16:20

Aanvoerder Sander Fischer komt ook in het nieuwe seizoen uit voor Excelsior. De verdediger heeft zijn aflopende contract tot medio 2016 verlengd. Hij speelde de voorbije voetbaljaargang alle 34 competitieduels. Fischer stond in de belangstelling van verschillende clubs, maar blijft Excelsior toch trouw.

"Misschien is het voor sommige mensen een verrassing dat ik heb bijgetekend. Ik heb afgelopen jaar mijn ambities uitgesproken en die waren duidelijk. Er zijn ook wel dingen voorbij gekomen, maar geen aanbiedingen waarvoor ik Excelsior moet verlaten. Ik heb het prima naar mijn zin bij Excelsior en daarom heb ik besloten om een jaar te blijven", zegt de 26-jarige Fischer op de clubwebsite. "We hebben een goed seizoen achter de rug en dat hopen we komend jaar opnieuw voor elkaar te krijgen en het wellicht zelfs nog mooier te maken. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen."

"Wij zijn er trots op dat we de kern van het elftal hebben weten te behouden", vult algemeen directeur Ferry de Haan aan. "Dit geeft aan dat spelers inzien dat ze zich bij Excelsior nog verder kunnen ontwikkelen. We kunnen nu in de voorbereiding rustig om ons heen kijken om onze selectie verder te versterken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen