Vervolg in Bosnië of Malta lonkt voor Go Ahead

22 juni 2015, 15:35

Als Go Ahead Eagles erin slaagt om Ferencváros te verslaan in de eerste voorronde van de Europa League, wacht daarna een op papier minder sterke tegenstander. In de tweede voorronde speelt Go Ahead of Ferencváros tegen de winnaar van de tweestrijd tussen Balzan en Zeljeznicar.

Balzan en Zeljeznicar zijn afkomstig uit respectievelijk Malta en Bosnië-Herzegovina. Zeljeznicar is de grote favoriet in deze tweestrijd, het eindigde afgelopen seizoen keurig als tweede in de nationale competitie. De afgelopen jaren deed de club al ervaring op in zowel de Champions League als Europa League. Datzelfde kan niet worden gezegd van Balzan, dat als nummer vier van Malta voor het eerst Europa in mag.

Overigens gaat het voor Go Ahead een hele kluif worden om de tweede ronde te bereiken, want met Ferencváros treft het een sterke tegenstander. "Dit is het beste Ferencváros in jaren. Met Zoltán Gera en Tamas Hajnal beschikken ze over ervaren spelers, daarnaast heeft Ferencváros een uitstekende doelman. De enige zwakke plek is de voorhoede, maar daarvoor proberen ze iemand te halen. Ik zie Fradi als favoriet tegen Go Ahead", blikt de Hongaarse journalist Tomasz Mortimer tegen FCUpdate.nl vooruit op het EL-duel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen