Mandzukic tekent vierjarig contract bij Juventus

Ger
22 juni 2015, 20:31

Juventus heeft Mario Mandzukic definitief binnen. De 29-jarige spits tekende in Turijn een contract voor vier seizoenen. De verliezend finalist van de Champions League maakt een afkoopsom van negentien miljoen euro over aan Atlético Madrid. Juventus zal het bedrag in drie termijnen betalen.

Mandzukic heeft slechts één seizoen bij Atlético achter de rug. Een jaar geleden maakte de Kroaat nog de overstap van Bayern München naar de club uit de Spaanse hoofdstad. Eerder was hij actief voor onder meer Dinamo Zagreb en VfL Wolfsburg. Mandzukic geldt bij Juventus als de vervanger van Carlos Tevez. De Argentijn vertrekt waarschijnlijk naar Boca Juniors.

Juventus werd dit seizoen kampioen van de Serie A en won tevens de beker. In de Champions League-finale ging de Oude Dame onderuit tegen FC Barcelona. Eerder deze transferperiode werd Robin van Persie nog in verband gebracht met Juventus, maar door de komst van Mandzukic lijkt een transfer de Nederlandse aanvalsleider van Manchester United niet langer aannemelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen