Mandzukic: "Vanaf mijn jeugd al een zwak voor Juventus"

Ger
22 juni 2015, 21:58

Juventus heeft de transfer van aanvaller Mario Mandzukic afgerond. De van Atlético Madrid afkomstige Kroaat, die in Turijn zijn handtekening zette onder een contract voor vier seizoenen, kan niet wachten om voor de Italiaanse topclub in actie te gaan komen.

"Ik heb vanaf mijn jeugd al een zwak voor Juventus. Ik ben mijn loopbaan begonnen bij Marsonia en daar speelde ik eveneens in een zwart-wit shirt", verklapt Mandzukic. "Ik ben erg blij dat ik deze kleuren weer mag dragen en uiteraard is het fantastisch dat ik bij zo'n grote club terecht gekomen ben. Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging. Juventus heeft een geweldige ploeg en een uitstekende trainer. Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan de toekomstige successen."

Mandzukic verwacht niet dat hij lang nodig zal hebben om zijn draai te vinden in de Serie A. "Ik vertrouw erop dat de coach weet hoe hij het beste uit mij kan halen. Bovendien ken ik de rest van de spelers goed. Ik heb het in het verleden immers verschillende keren opgenomen tegen Juventus."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen