'Deen Sisto staat bovenaan verlanglijstje Ajax'

23 juni 2015, 07:40

In de zoektocht naar versterkingen lijkt Ajax te zijn uitgekomen bij Pione Sisto, een rechtermiddenvelder van FC Midtjylland. Volgens De Telegraaf staat de fysiek sterke Deense jeugdinternational bovenaan het verlanglijstje van de Amsterdamse club. Zijn komst kan echter nog niet worden afgerond omdat Sisto momenteel met Jong Denemarken actief is op het Europees kampioenschap voor spelers tot 21 jaar.

De 20-jarige Sisto werd dit seizoen met zijn club kampioen van Denemarken, in de competitie scoorde hij zeven keer. Op het jeugd-EK deed hij onlangs van zich spreken door als invaller het winnende doelpunt te maken tegen Tsjechië. Sisto is geboren in het Afrikaanse Soedan, maar beschikt ook over een Deens paspoort. Naar verluidt kan de aanvallend ingestelde rechtermiddenvelder ook als rechterverdediger uit de voeten.

FC Midtjylland zou een bedrag van rond de zes miljoen euro willen hebben voor Sisto, wiens contract nog drie jaar doorloopt. Volgens zijn zaakwaarnemer zou Sisto zelf een overstap naar Ajax wel zien zitten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen