'PSV rekent niet meer op Wijnaldum en Rekik'

23 juni 2015, 09:29

Karim Rekik speelt vanaf komend seizoen niet meer in de Eredivisie. De verdediger gaat PSV verlaten, meldt Voetbal International. De 20-jarige Rekik werd de afgelopen twee seizoenen door Manchester City verhuurd aan de club uit Eindhoven en wil nu de stap naar een andere competitie maken.

Manchester City wil Rekik deze zomer verkopen en PSV was één van de kandidaten om de centrale verdediger over te nemen, maar ook onder meer het Franse Olympique Marseille aast op zijn handtekening. De voorkeur van Rekik zou uitgaan naar een grotere competitie dan de Eredivisie, meldt het voetbalblad.

PSV rekent erop dat naast Rekik ook Georginio Wijnaldum de club gaat verlaten, voor de middenvelder is concrete interesse vanuit het buitenland. Een bod van FC Zenit werd al afgewezen, maar ook de Engelse clubs Sunderland en Newcastle United zouden bereid zijn om ver te gaan voor de komst van de spelmaker.

Tegenover het vertrek van Rekik en Wijnaldum staat vermoedelijk de komst van Nicolas Isimat-Mirin. PSV neemt de verdediger, het afgelopen seizoen op huurbasis actief in Eindhoven, over van AS Monaco.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen