Jordania naar Moskou: "Droom van terugkeer bij Vitesse"

24 juni 2015, 17:55

Merab Jordania gaat Dinamo Moskou de helpende hand toesteken. De voormalig eigenaar van Vitesse moet de Russische club helpen om de financiële zaken weer op orde te krijgen. Toch is het bijstaan van Dinamo niet het ultieme doel van de Georgiër. Hij droomt namelijk nog altijd van het eigenaarschap bij Vitesse.

In gesprek met VI geeft hij uitleg over zijn functie bij Dinamo Moskou. "Ze hebben wat problemen en de eigenaar van de club heeft me gevraagd mee te denken. Zo ben ik bij meer clubs betrokken", zegt hij eerlijk. Hij hoopt nog altijd op een terugkeer in Arnhem. "Vitesse zit nog altijd in mijn hoofd en in mijn hart. Ik heb pogingen ondernomen terug te keren en zet het nog niet uit mijn hoofd. Terugkeren bij Vitesse is nog altijd een droom."

Jordania hoopt dat zijn zoon Levan (18) door kan breken in Arnhem, dat hem afgelopen seizoen uitleende aan Achilles '29. "Levan is klaar voor het echte werk. Vorig jaar had hij wat groeistuipen, ik denk dat hij nu het tweede niveau in Nederland wel aankan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen