Lof voor Ould-Chikh: "Met zijn talent past hij bij Benfica"

25 juni 2015, 12:47

Het lijkt erop dat Bilal Ould-Chikh de Eredivisie al op 17-jarige leeftijd gaat verlaten. Naar verluidt stapt de aanvaller van FC Twente over naar Benfica, dat zo'n anderhalf miljoen euro voor hem op tafel legt. Die stap kan Ould-Chikh aan, denkt voormalig ploeggenoot Sven Verlaan.

Verlaan voetbalde bij Jong FC Twente met Ould-Chikh en is onder de indruk van de jonge aanvaller. Hij noemt het toptalent een 'geweldige voetballer'. "Techniek, fysiek, snelheid, hij heeft het allemaal. Aan vertrouwen heeft hij ook geen gebrek, maar dat siert hem wel. Als hij zo door blijft gaan, kan hij een goede voetballer worden. Maar hij is nog heel jong, dus het is lastig dit nu al te zeggen", zegt hij bij Omroep Brabant.

Dat Ould-Chikh nu al naar een internationale topclub gaat, komt voor Verlaan niet als een verrassing. "Zijn transfer naar Benfica verbaast mij niet erg. Het was al duidelijk dat hij niet bij FC Twente zou blijven en ik denk dat Benfica niet een heel verkeerde stap is. Het lijkt me een club die goed met jonge jongens om kan gaan en altijd aanvallend spel laat zien. Met zijn talent past hij daar wel tussen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen